Politică de confidențialitate

 1. Introducere

Vizitarea și utilizarea site-ului cadouriaz.ro ('site-ul') se poate face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Prin simplul fapt al accesării și navigării pe acest site, acceptați condițiile de utilizare descrise în continuare. În cazul în care nu sunteți de acord cu prezentele condiții de utilizare, vă rugăm să părăsiți acest website.

 

 1. Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a perminte utilizatorilor să găsească idei de cadouri (produse/experiențe) care pot fi cumpărate de pe alte site-uri. Produsele afișate pe cadouriaz.ro nu sunt vândute (comercializate) de către CadouriAZ, toate aceste produse vor avea o legătură externă către magazinul care le comercializează. CadouriAZ nu poate garanta, însă, că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că depune toate eforturile pentru remedierea eventualelor erori. Orice persoană care întâmpină probleme este rugată să contacteze CadouriAZ folosind unul din mijloacele de contact prezente pe acest site.

 

 1. Confidențialitate

Protecția informațiilor în cursul procesării datelor dumneavoastre personale este o preocupare majoră a noastră. Toate datele colectate în cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile în România și UE. Site-ul nostru web poate include legături spre alte site-uri al căror conținut nu se află sub controlul nostru, de aceea CadouriAZ nu își asumă și nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri web.

CadouriAZ se angajează să nu dezvăluie nici o informație cu privire la vizitele dumneavoastră pe acest site, exceptând situațiile prevăzute de lege. CadouriAZ nu va transmite niciunui terț datele dumneavoastră personale, furnizate de dumneavoastră pe site-ul www.cadouriaz.ro.

 

 1. Colectarea și procesarea datelor cu caracter personal

Colectarea datelor cu caracter personal se face doar prin formularul de contact și formularul de abonare la newsletter.

Aceste date sunt necesare pentru a putea oferi serviciile pe care le solicitați și pentru a reuși să vă contactam ca urmare a trimiterii unuia dintre formularele de pe site.

În cazul abonării la newsletter, datele dumneavoastră vor fi stocate de către o parte terță (MailChimp) care intermediază trimiterea newsletterelor la care ați optat. Dezabonarea și ștergerea acestor informații se poate face din email-ul primit ca newsletter sau contactându-ne pe noi folosind unul din mijloacele prezente pe site.

 

 1. Utilizarea și dezvăluirea datelor personale și specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate în conformitate cu legislația în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal

Datele vor fi folosite pentru a vă putea contacta în cazul în care un formular de pe site a fost trimis către noi.

 

 1. Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoană care vizitează site-ul și care îi oferă date sau informații cu caracter personal, prin intermediul acestui site, își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

 • prelucrarea acestor date și informații personale de către CadouriAZ în scopuri statistice;
 • soluționarea de către CadouriAZ a cererilor și întrebărilor adresate;
 • abonarea la newsletter-ul CadouriAZ dacă acest lucru a fost confirmat în formular.

CadouriAZ va păstra confidențialitatea acestor informații. CadouriAZ nu va distribui, sub nicio formă, informațiile cu caracter personal către terțe persoane.

 

 1. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit către site-ul www.cadouriaz.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr.677/2001, respectiv cu Regulamentul (EU) 2016/679 al Parlamentului și al Consiliului European din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/EC (Regulamentul General privind Protecția Datelor).

Aveți dreptul de a ne cere să ștergem informațiile referitoare la persoana dumneavoastră contactându-ne la adresa: office@cadouriaz.ro.

 

 1. Modificări ale politicii de confidențialitate

Modificări ale prezentei politici de confidențialitate vor fi publicate pe această pagina web fără a vă informa anterior. Termenii și Conditiile și Politica de cookies constituie, în întregime, un acord încheiat între dumneavoastră și CadouriAZ în privința utilizării site-ului www.cadouriaz.ro. CadouriAZ își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi aceste reguli în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagina vă rugăm să ne scrieți la adresa office@cadouriaz.ro.

Copyright © 2024 CadouriAZ